Amazing Alex

Amazing Alex Free (Android) 1.0.0

Spelen met zwaartekracht op je smartphone

VOOR

  • Leuke puzzels
  • Afwisselend en gevariëerd
  • Kleurrijk uiterlijk

TEGEN

  • Makkelijke levels in gratis versie

Uitmuntend
8

Amazing Alex is een gratis puzzelgame voor Android, gemaakt door het team achter Angry Birds. Het spel heeft geen boze vogels of groene biggen, maar is minstens zo verslavend.

Hoofdpersoon Alex verveelt zich stierlijk op school, tot hij opeens een lumineus idee heeft. Hij pakt een voetbal, twee planken en een mandje. De bal wil hij via de planken in het mandje krijgen. Lukt het, dan slaagt hij in zijn missie en mag hij een nieuwe constructie bedenken.

Dat is Amazing Alex in een notendop. Á la Angry Birds speel je een reeks opdrachten, waarbij je telkens goed moet nadenken. Het begint makkelijk, maar al gauw werk je met ballonnen, viltstiften, tennisballen, kartonnen dozen en scharen. Opdrachten worden moeilijker: stuur een ballon de lucht in, terwijl je twee stiften omkegelt die twee tennisballen richting het mandje moeten lanceren. Elk voorwerp valt, rolt of vliegt op een andere manier.

Amazing Alex bepaalt je score aan de hand van sterren. In elk level zijn een drietal sterren geplaatst. Weet je deze te raken met verschillende voorwerpen, dan pak je high score. Door dit systeem is Amazing Alex lekker uitdagend en speel je levels telkens opnieuw om die 100% score te halen.

Zwaartekracht, getekende levels en een hoge verslavingsfactor… Amazing Alex doet in veel opzichten denken aan Angry Birds, maar mixt het met puzzels zoals we die kennen van game-klassieker The Incredible Machine.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Amazing Alex

Download

Amazing Alex Free (Android) 1.0.0

Beoordelingen about Amazing Alex